Svíčková i vepřo-knedlo-zelo

7.2.2017
Nezařazené

Správná hospodyňka by si měla s českými klasikami umět poradit. Dnešní mladé ženy ale někdy dávají přednost orientální kuchyni. A tak někdy pro ně bývá snadnější připravit sushi nebo krevety, než tradiční česká svíčková.

Minulost versus současnost

Pravdou je, že dnešní generace oproti té za socialismu má mnohem více zdrojů, odkud může čerpat inspiraci, a to nejen ve vaření. Internet, ale i cestování jim umožňuje poznávat svět z mnoha perspektiv, navíc dnešní, moderní kuchyně jsou vybaveny spotřebiči, které udělá půlku práce za vás. A když se vám nechce všechny přísady vyrábět doma, stačí zajet do supermarketu a koupit si polotovar, nebo již celý zmražený výrobek. Poté stačí jen zlaté české ručičky a jídlo si dotvořit dle libosti a chuti. A tak ať dáváte přednost jakékoliv variantě, přejeme gastronomický zážitek.

Svíčková i vepřo-knedlo-zelo
Ohodnoťte příspěvek

Comments are closed !